WINKEL

Hike- & Natuurtrainingen

In de webshop vind je onder andere verschillende online training. Want juist van achter jouw computer of telefoon kan jij heel veel leren over de natuur. Maar om ervoor te zorgen dat jij ook actief aan het werk gaat heb ik de online cursus gecombineerd met offline looptrainingen. Zo leer jij bij Ik Wil Hiken jezelf fysiek voor te bereiden voor een lange afstandswandeling, en de kennis om zelfstandig op pad te kunnen. 

Wandelgidsen & E-books

Je kan kiezen voor verschillende wandelgidsen door Europa. Deze gidsen heb ik zelf samengesteld dus wil jij een lange afstandswandeling lopen tijdens een vakantie, dan vind je hiervoor verschillende opties. 

Ook kan je kiezen voor verschillende E-books. Wil jij tijdens jouw lange afstandswandeling opdrachten hebben om tot rust te komen? Ik heb hiervoor een E-book geschreven in samenwerking met Laura (Studio Pilea). 

Wil jij liever zelfstandig op pad, en je eigen route samenstellen? Kies dan voor het E-book: Creeer je eigen wandeltocht. Zo leer jij in simpele stappen jouw eigen wandeltocht thuis te maken en in het bos of de bergen te lopen.