Routes op maat
Ik maak voor jou een persoonlijk samengestelde route. Deze voldoet aan jouw wensen en niveau. Dus waar ga jij naartoe deze vakantie?

Waar moet ik beginnen, wat voor materialen heb ik nodig, wat voor route past bij mij?

Wanneer jij begint met hiken kunnen er zo veel vragen opkomen. Zelf ben ik ook begonnen met lopen en had ik geen idee wat ik aan het doen was. Mijn bepakking was veel te zwaar en ik had niet getraind. Inmiddels weet ik wel beter en organiseer ik routes op maat voor iedereen. Want ik geloof dat iedereen kan hiken. Dus ga jij binnenkort op vakantie of ben je echt toe aan een echte hike, dan kan ik dit voor jou organiseren. 

Je route is altijd uniek en afgestemd op jou

Ik stel voor mijzelf altijd routes samen, en dit kan ik ook voor jou doen. De vragenlijst onder aan deze pagina zorgt ervoor dat ik een beeld krijg van jouw ervaringen en jouw loop-conditie. Zo geef ik advies en stel ik een route op maat samen voor jou. Jouw route is dus altijd uniek en afgestemd op jou wensen.

Heb je een lang weekend vrij of wil je tijdens een vakantie een mooie route lopen. Persoonlijk ga ik voor jou aan de slag. Je krijgt niet alleen een route, maar ook kijken we naar overnachtingen en slaapmogelijkheden. Je zal ook wat leren of de natuur en de cultuur onderweg. We gaan samen een uniek avontuur creëren!

Wat gaan we doen?

De vragenlijst is gemakkelijk in te vullen kost je misschien twee minuten. Ga je met een groepje hiken dan vraag ik iedereen hem afzonderlijk in te vullen. Bij een groep zorgen we er altijd voor dat iedereen zijn outdoor ervaringen kan laten zien. Misschien loop jij zo een berg op, maar weet je niks over brandnetelthee. Vanuit de vragenlijst kan ik precies zien waar de uitdaging bij jou zit.

‘’Na het invullen van de lijst neem ik persoonlijk contact met je op’’

Wanneer de hele lijst is ingevuld zal ik je mailen om een afspraak in te plannen. Aangezien ik veel in het buitenland ben zal dit over het algemeen via een videogesprek zijn. In dit gesprek behandelen we de vragenlijst en maak ik aantekeningen. Zo stellen we dus unieke avonturen en routes samen voor jou.

Wat jij nu moet weten:

Jouw investering:

De kosten zullen afhankelijk zijn van de hoeveelheid dagen die jij op pad gaat. Ervaring of afstand spelen geen rol in de kosten. Routes die ik samenstel beginnen van 2 dagen en ik maak routes tot 5 dagen.

  • 2 dagen: 79€
  • 3 dagen: 119€
  • 4 dagen: 149€
  • 5 dagen: 169€

Verblijf, materiaal, voedsel en andere benodigdheden zijn niet inbegrepen. 

Hoe is de route opgebouwd?

  • Ik stel een route samen, het aantal dagen bepaal jij zelf. Ook bepaal jij hoe je slaapt en hoe vol jouw backpack is. Gaan we wildkamperen of vanuit hotels lopen. ’S Avonds een openhaard of een kampvuur? De keuze is aan jou. Ook krijg je als dit mogelijk is een GPX-bestand zodat jij kan navigeren met jouw telefoon.
  • Ik leer je de basis stappen van het wildplukken en daarbij een aantal wilde planten te herkennen.
  • Cultuur is overal, dus ook waar ik jou heen stuur kom je soms bij mooie kerkjes of op bijzondere bergtoppen. Ik geef je wat insiders over wat je ziet tijdens jouw route.

Er is altijd een pad voor jou!