belevingstocht_trektochtiin Nederland_ik WIL HIKEN_06_Nomad outdoor

Nieuwste blogs

Grisport_Eiger Mid_Ik Wil Hiken_Trainen voor wandeltocht_01

Train voor je wandeltocht in heldere 5 stappen 

tijd om te trainen voor jou wandeltocht dit jaar. Maar waar moet je nu beginnen en waar moet je aan denken bij het trainen voor een ‘’meerdaagse’’ wandeltocht? Ik geef je 5 stappen om op een simpele manier te gaan trainen. 

Magic Mushrooms en eetbare paddenstoelen: Podcast met de Paddenstoelenman

De magie van paddenstoelen, het houdt ons al sinds de oertijd in de greep. De maya’s experimenteerden al met paddenstoelen en tegenwoordig willen we steeds meer leren over eten uit de natuur. Dus was dit het uitgelezen moment om met Reinier de Paddenstoelenman een mooie podcast op te nemen. 

Camelbak Eddy+ lifestraw_ik wil hiken_review_01

De Camelbak Eddy+, ik probeerde hem uit 

Tijdens de Coast to Coast walk afgelopen jaar mocht ik van Camelbak de Eddy+ uitproberen. Dit is een drinkfles met een waterfilter. Dat maakt hem ideaal wanneer je langere tochten gaat lopen en geen kraan tegen gaat komen.

Ik Wil Hiken_trekking Bulgarije

Bergen in Bulgarije, de 5 mooiste berggebieden van de Balkan

Veel bergliefhebbers denken dat ze naar de andere kant van de wereld moeten om weer eens wat nieuws te ontdekken. Maar met de Balkan om de hoek zijn er ontzettend veel berggebieden die nog onontdekt zijn. Zelf ben ik verliefd geraakt op de schoonheid, rust en cultuur van Bulgarije.d

Review: Leatherman Skeletool, De lichtgewicht multitool voor jouw trektocht

Lekker even een appeltje in stukjes, een wandelbordje onderweg beter vastzetten of je wandelstok repareren. Tijdens een trektocht heb ik standaard een mes bij me. Leatherman heeft nu de Skeletool multitool ontwikkeld. Een compact en lichtgewicht multitool die zeker van pas gaat komen tijdens je eerstvolgende hike. 

Social Media

Blogs over hiking tips:

Krijg het laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Geen spam, maar wel winacties, nieuwste blogs en meer..  

Lees nog meer

Hiking en meer