Ik hike met je meeLiever nog niet alleen op stap? Ik zorg voor het materiaal, eten en de route. Je leert over de natuur, navigeren in de bossen of bergen en basis bushcraftskills. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten. Nu al overtuigd?


Ik wil naar het Zwartewoud

Met mij op stap is wat voor jou als jij:


Dit is echt iets voor mij!

‘’Ik neem je mee op avontuur’’

Hiken gaat natuurlijk standaard gepaard met avontuur. Misschien ga jij deze zomer naar een bepaald gebied maar weet jij niet goed waar je kan lopen of heb jij de materialen niet. Ik bied verschillende hikes aan door het jaar heen.

Zo gaan we in juli en september richting het Zwartewoud in Duitsland. Dit gebied heb ik in 2019 van noord naar zuid doorkruist. Dit is een prachtig gebied voor een beginnend hiker.

Boek nu, en krijg de eerste vier weken: ”Hike- & Natuurtraining” gratis

Waarom met mij op pad?

Wat kan ik verwachten?

AVONTUUR! Ik neem je mee de bossen of de bergen in. Daar zorg ik dat er overnachtingen zijn geregeld, of dit nu is in een tentje of een hut. Ik leer je dingen over de natuur, weersomstandigheden, vuur maken, navigatie en je gaat zelfs stukken zelf navigeren naar eindpunten. Al wandelend ga jij een hoop leren. Als het weer het toestaat bereiden we ons avondeten boven het kampvuur.

Wat moet ik kunnen?

We lopen tussen de 15 en 20 kilometer per dag. Dus een basisfitheid wordt van je verwacht. Mocht je helemaal geen ervaring hebben met wandelen en/of lange afstanden, neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Ook krijg je de eerste vieren weken van de: ”Hike- & Natuurtraining” gratis, zo kan jij je optimaal voorbereiden.

Hoe veilig is een trektocht?

Ik zal er altijd voor zorgen dat jij je veilig voelt. Naast een uitgebreide EHBO cursus bij het Rode Kruis ben ik altijd actief bezig met zelfontwikkeling. Ik heb veel ervaring in het maken van lange afstandswandelingen en trektochten. Tijdens een hike hoef jij je dus niet onveilig te voelen. Ben je benieuwd naar mijn opleidingen en cursussen, klik dan hier.

Met hoeveel personen is een tocht?

Maximaal gaan we met vier personen tegelijk onderweg. Hierdoor heb ik genoeg aandacht voor jou. Daarnaast kan je veel leren van andere wandelaars en hikers. Ga je liever niet met anderen op pad, dan is het ook mogelijk om een privé trektocht te boeken. Hiervoor maak ik speciaal tijd voor jou vrij, neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Krijg ik een cadeautje? 

Ja, bij een boeking vanaf 3 dagen (2 nachten) krijg jij de eerste vier weken van de ”Hike- & Natuurtraining” cadeau. Jij kan je op deze manier fysiek en mentaal voorbereiden op onze tocht. 


Ik wil nu op avontuur!

Wat moet ik nog weten?

Jouw investering:  

Wat krijg ik voor dit geld?

Wat regel ik zelf?

Wanneer zie ik je voor het eerst?

Nadat de boeking compleet is neem ik contact met je op. Dit zal zijn via een videogesprek, zodat we elkaar leren kennen. Zo leer ik wat jij al kan en weet. Op deze manier wordt deze trekking nog persoonlijker. 

Krijg ik informatie vooraf?

Zeker weten, ik zorg ervoor dat jij alle informatie krijgt die nodig is voor een veilige tocht. Als cadeautje krijg je toegang tot de eerste vier weken van de online ”Hike- & Natuurtraining”. Hier leer je onder andere: ‘wat neem je mee, wat eet je onderweg, en hoe jij je fysiek kan voorbereiden’. 


I like, ik hike!4 weken trainingWeet jij nog niet of een trektocht wel wat voor jou is? Begin dan nu eerst met de basistraining. Ik wil meer weten
8 weken trainingWil jij toch liever twee dagen achter elkaar met bepakking kunnen hiken?
Ik wil meer weten
12 weken trainingJij wil liever trainen voor een langere hike en met een volle rugzak aan kennis de bossen of bergen in? Ik wil meer weten