Ik Wil Hiken | Reizen

Huur nu jouw Nomad kampeeruitrusting bij Ik Wil Hiken

Het is zo ver! Nomad en Ik Wil Hiken zijn officieel partners geworden. Nomad is een gerenommeerd en bekend bedrijf in Nederland. Zo zullen je ouders Nomad misschien kennen als een ‘’geitenwollensokken’’ merk. Maar inmiddels hebben ze een flinke verandering ondergaan. Zo hebben ze allerlei verschillende outdoormaterialen die perfect geschikt zijn om mee te hiken en backpacken. Tijdens de Belevingstochten heb je de kans om gebruik te maken van een slaapmatje, slaapzak en tent van Nomad. 

Helaas heb ik tot nu toe nog maar een beperkte kampeeruitrusting van Nomad beschikbaar. Dit betekent dat ik 4 volledige sets heb, dus ook maar beperkte verhuur mogelijkheden. Wees er dus snel bij! Een set bestaat uit een slaapmat, slaapzak en een 2-persoonstent. Onder in deze blog vind je prijzen en ook mogelijkheden als jij niet een volledige kampeeruitrusting nodig hebt maar enkel een tent of een slaapmatje. 

Waar bestaat de kampeeruitrusting uit? 

Een kampeeruitrusting bestaat uit een tent een slaapzak en een slaapmatje. Hieronder vind je meer informatie per onderdeel. 

De Nomad Jade 2 Pro tent 

Dit is een tent uit een ontzettend hoge categorie. Zo weegt hij maar 1,5 kilo en is hij dus super licht gewicht. Hij is gemaakt voor meerdaagse tochten en hij past daarom perfect bij een belevingstocht. Hier vind je deze tent

De Nomad Pegasus 190 Mummy slaapzak 

Dit is een trekking slaapzak. Dat betekent dat hij warm genoeg is voor tijdens de belevingstochten, en tochten in de zomer. Hij is compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Door de mummy vorm is hij nog warmer dan een deken. Bekijk hier deze slaapzak.

De Nomad AirTec L Slaapmat 

Deze slaapmat is speciaal gemaakt om mee te hiken. Zo is hij makkelijk en snel op te blazen en is hij ongelofelijk compact en klein. Dat maakt hem ideaal voor tijdens een belevingstochten of misschien jouw wandelvakantie. Bekijk de slaapmat hier

Totaalgewicht van deze kampeeruitrusting 

Wij geven vooral om het gewicht en hopen dat wij je daarmee kunnen overtuigen om op pad te gaan met onze materialen. De slaapmat weegt: 645 gram, de tent weegt 1,5 kilogram en de slaapzak weegt 590 gram. In totaal kan je dus op stap met een kampeeruitrusting van +/- 2,7 kilogram. Wil je ook een tas erbij huren dan kom je uit op +/- 3,5 kilo aan basisgewicht. Heel veel lichter kan het bijna niet.  

Prijzen bij het huren voor een belevingstocht?

Wij proberen de prijzen laag te houden zodat jij ook echt een keer kan voelen hoe het is om een lichtgewicht kampeeruitrusting op je rug te dragen. Zo zijn dit de prijzen:

Losse Kampeeruitrusting: €55,- per persoon / per nacht 

Losse Lichtgewicht rugzak: €30,- per persoon /per nacht 

Volledige Bepakking: €82,50,- per persoon / per nacht 

Prijzen zijn berekend op één nacht en twee dagen hiken. Dit is exclusief verzendkosten. 

Nomad_kampeeruitrusting huren_Ik Wil Hiken_03

Losse kampeeruitrustingen huren bij Ik Wil Hiken? 

Ga je niet mee met de belevingstocht maar ga jij zelf op vakantie en wil je een kampeeruitrusting uitproberen? Vraag mij naar de mogelijkheden. Gedurende lange periodes in de zomer zal ik geen belevingstochten organiseren. Dit betekent dat ik bovenstaande materialen beschikbaar heb voor de verhuur. Een standaardprijs is €55,- per nacht, maar ga jij een week onderweg dan betaal jij maar €245,- voor een volledige set. Kies je voor twee personen betaal je zelfs maar €325,-. Je kan dan een week lang gebruik maken van hoogwaardige materialen tegen een zeer schappelijke prijs. 

Neem contact met mij op via: rick@ikwilhiken.nl of bel mij +31625004456

Opzoek naar een reis die bij je past?

Reizen_Ik Wil Hiken_Belevingstocht trektocht Nederland_01
Belevingstochten
Nederland

Op een trektocht in Nederland? Leer diersporen herkennen, vuur maken en nog veel meer tijdens de twee-daagse belevingstochten in Nederland

Huttentocht in Oostenrijk_Ik Wil Hiken_12
Huttentochten
Oostenrijk

Ga samen met een ervaren berggids 6 dagen op stap in Oostenrijk. Ga van hut naar hut en ontdek te Alpen. Voor beginners en gevorderden.

Eagle's Rock_Beklimming_Bulgarije Expeditie_Ik Wil Hiken_01
Expeditie
Bulgarije

Heb jij altijd al eens willen overleven in het wild? Tijdens deze expeditie beklimmen we de hoogste pieken van de Balkan en overnachten we in het wilde Bulgarije.

Volg ons op instagram

logo_nieuw

@reizen.ikwilhiken