Outdoorkleding van Revolution Race 

Wil jij nieuwe outdoorkleding kopen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Revolution Race. Van outdoorbroeken tot regenjassen. Ze hebben allerlei kleding van de hoogste kwaliteit 

Ikzelf was al tijden opzoek naar betaalbare maar toch goede outdoorkleding. Hierbij liep ik tegen verschillende merken aan. Bij merken als Hagglofs of Patagonia stond ik natuurlijk even stil. Want dat zag er allemaal wel erg goed en sterk uit. Maar toch vond ik de prijzen vaak over de top. Nu benaderde Revolution Race mij of ik het mooi zo vinden om een keer één van hun kledingstukken te gebruiken en te delen met de wereld wat ik ervan zou vinden. In deze blog vertel ik over mijn ervaringen met de Silence Proshell regenjas, de Nordwand Pro Zip-Off outdoorbroek & de Trekker Fleece. 

De outdoorkleding stukken die ik beschrijf in deze blog zijn gesponsord. Wil jij met korting de producten bestellen? Dan kan je dat doen door gebruik te maken van de linkjes in dit artikel. Hier zit geen affiliatie bij, maar wel 15% korting voor jou nieuwe outdoorkleding. (geldig tot 2/6/2022)

outdoorkleding_Ik Wil hiken_Revolution Race_Hiking_Outdoors_02

Over Revolution Race

Revolution Race is gestart door Pernilla en Niclas uit Scandinavië en zijn Revolution Race outdoorkleding gestart met een doel. Zo willen ze outdoorkleding voor een eerlijke prijs maken. Maar het moet wel outdoorkleding zijn dat sterk en krachtig is. Zo heeft Niclas bij de eerste levering het atelier flink laten schrikken, want midden in het atelier scheurde hij alle jassen en broeken stuk. Ook al waren ze nog maar een kleine partij, hij wilde een krachtig en sterk merk ontwikkelen waar mensen jaren en jaren mee naar buiten konden. 

Sinds 2014 bestaat Revolution Race en wereldwijd hebben ze al miljoenen producten verkocht. Daarmee is het een outdoorkleding merk dat ieder jaar verder aan bekendheid wint. Wil je meer weten over Revolution Race? Bekijk dan deze pagina.

outdoorkleding_Ik Wil hiken_Revolution Race_Hiking_Outdoors_03

Review: Silence Proshell regenjas

Wanneer jij opzoek bent naar een nieuwe regenjas voor op de trail dan kan ik je zeker deze aanraden. Hij is namelijk extreem licht van gewicht. Dit terwijl hij toch ook goed waterafstotend is. Ik heb hem tot nu toe met veel plezier gedragen en ik vind de prijs-/kwaliteitverhouding goed bij dit product. Wat ik ook leuk vind is dat je ze hebt in veel verschillende kleuren. De pasmaat was gelijk goed en dat heb ik niet vaak. 

Bekijk hier de Revolution Race Silence Proshell regenjas 

outdoorkleding_Ik Wil hiken_Revolution Race_Hiking_Outdoors_04

Review: Nordwand Pro Zip-Off outdoorbroek 

Als ik kijk naar de outdoorbroek ben ik toch niet zo tevreden als dat ik was met de Nordwand Pro zonder afrits optie. Dit is omdat ik ook vind dat het gedeeltelijk ten koste gaat van de pasmaat. Hij wordt bij mij een stuk breder, wellicht had ik een kleinere maat moeten kiezen. Voor de rest heeft hij wel dezelfde features. Dit betekent dat je verschillende zakken hebt en makkelijke ritssluitingen. Ook heeft hij stretch op de knieën wat ongelofelijk prettig is wanneer je gaat zitten. Ik ben overall niet echt fan van afritsbroeken, maar als ik er dan toch één zou moeten kiezen wordt het de Nordwand Pro Zip-off outdoorbroek van Revolution Race. 

Bekijk hier de Revolution Race Norwand Pro Zip-off outdoorbroek

outdoorkleding_Ik Wil hiken_Revolution Race_Hiking_Outdoors_05

Review: Trekker Fleece

Een tijdje terug gaf ik nog een trekker Fleece weg van Revolution Race. Ik ben echt dol op dit product. Zo hem ik hem zelfs aan wanneer ik niet ga hiken. Dit heeft vooral te maken met de pasvorm en de kwaliteit van het materiaal. Zo is de Trekker Fleece een heerlijke fleece om zeker weten mee te nemen tijdens het hiken. Hij is licht van gewicht en houd je ontzettend warm. Daarnaast heeft hij een goede stretch waardoor je er makkelijk in beweegt. Al met al zou ik dit product 100% aanraden als jij opzoek bent naar een Fleece vest. 

Bekijk hier de Revolution Race Trekker Fleece

#Natureisourplayground // #Hikelekker

Een eerdere review zien? 

Wil jij een eerdere review zien die ik schreef over outdoorkleding van Revolution Race? Of wil je toch liever reviews van andere outdoorgear artikelen zien? Ik schrijf regelmatig artikelen over producten en ook diensten die maar iets met hiken te maken hebben. Bekijk hier alle blogs die ik schrijf.

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!