UPDATE: De 7- zevenheuvelenhike, doe jij mee!? 

Op zondag 24 september vindt de tweede editie van de zevenheuvelenhike plaats. Dit is een uitdagend hike evenement rondom Nijmegen. Ik mocht een de route in juni al voorlopen en ik was op z’n zachtst gezegd verbaasd over de prachtige omgeving. 

Zevenheuvelenhike: ‘Een uitdagende hike’ 

Hiken is niet alleen het lopen van een meerdaagse tocht, zo kan je ook een lange hike maken zonder zware bepakking. In de bossen rondom Nijmegen hebben de organisatoren van de Zevenheuvelenloop nu ook een hike uitgezet. Je kan kiezen tussen 4 uitdagende trails. 7 km, 14 km, 21 km, of 28 km. Het parcour loopt over verschillende stijle heuvels, je gaat het dus zeker voelen aan je kuiten! 

Superleuk evenement 

Je begint de tocht bij Museumpark Orientalis en eindigt hem ook hier. Aan het einde staat een dj die de hele dag door de beste hits draait. Maar ook zullen er verschillende Foodtrucks aanwezig zijn. Onderweg krijg je lekker te eten en wordt er natuurlijk een toffe foto van je gemaakt tijdens de wandeltocht. Vorig jaar waren er meer dan 1000 deelnemers actief tijdens de zevenheuvelenhike. Doe jij dit jaar ook mee?!

Schrijf je nu in! 

Is de Nijmeegse 4-daagse net wat te hoog gegrepen dit jaar? Wil je graag meedoen met een net zo tof evenement, maar dan gewoon 1 dag? Dan is de zevenheuvelenhike echt iets voor jou! Ik stond versteld van de prachtige route. Ik zal erbij zijn dit jaar, jij ook? 

Schrijf je hier in voor de zevenheuvelenhike  

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!