Jamie liep 500 kilometer door Lapland voor Human Nature de film

Wil jij een speelfilm kijken die gaat over hiken? Dan is Human nature wat voor jou, deze Nederlandse outdoorspeelfilm geregisseerd door Bart Schrijvers. 

Sophie is dertig jaar oud en besluit na haar studie op pad te gaan. Alleen wel te verstaan en geen wereldreis naar Australië. Maar ze wil 500 kilometer door het Arctische gebied van Noorwegen lopen. Zo ver mogelijk verwijderd van verplichtingen wil ze ontdekken waar ze aan toe is. Helemaal alleen in de wilde natuur komt ze erachter dat je soms mensen nodig hebt. 

Podcast met Jamie/Sophie 

Jamie Bouwmeester speelde de rol van Sophie. Zo ging ze op pad met haar wandelstokken en rugzak en een paar velletjes script. Niet alleen, want een filmcrew van 4 man stond haar bij om alles vast te leggen voor Human Nature. Ze vertelde in de podcast over dat ze vooraf niet echt een gevoel had bij Lapland, maar dat het gaandeweg haar tocht duidelijk werd hoe mooi het land is. Ze vertelt ook over de upps en downs van haar rol als Sophie, ‘vooral het schakelen van je gevoel was soms heel lastig.’ 

Luister hier de podcast met Sophie. 

Wil jij meer weten over de film? Bekijk dan eens deze link. Als jij de crew en Jamie wil sponseren koop dan vooral de film. En bekijk dan ook gelijk de Behind The Scenes-serie van 3 afleveringen gratis. 

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!