Stef maakte de aardbeving mee in Nepal (2015)

Hoe is het om een aardbeving mee te maken? Stef maakte hem mee midden in de Himalaya’s en verteld er openhartig over in een nieuwe podcast.

Misschien niet het mooiste verhaal dat ik ooit heb geplaatst, maar wel een verhaal dat verteld mag worden. Zo is Stef in 2015 beland geraakt in één van ‘s werelds ergste aardbevingen in Nepal. Na 4 uur op de langtang trekking begon het geweld. Met neervallende rotsblokken was hij zijn leven niet zeker. Samen met zijn zusje en een vriendin waren ze uiteindelijk 4 dagen lang vermist. En werden ze uiteindelijk gered door een helikopter uit de bergen.

Ik vond dat dit verhaal verteld moest worden omdat wij zelf in 2016 in Nepal zijn geweest en dus goed konden zien wat deze aardbeving met het land gedaan had. Stef, Sofie en Robin waren te gast bij Pauw 4 dagen na hun terugkomst in Nederland. Bekijk hieronder de beelden en luister ook vooral de podcast die ik opnam met Stef over zijn ervaring.

https://www.npostart.nl/stef-sofie-steffens-en-robin-van-rooij-over-hun-hachelijke-avontuur-in-nepal/04-05-2015/POMS_VARA_853262

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!