Dit is The Hike, en deze artikelen schreef ik

Ken jij The Hike al? Dit is een online outdoor platform waar je allemaal informatie vindt over de bergen. Van wintersporten tot meerdaagse hikes in de zomer. Lees het hier 

The Hike begon in 2016 gewoon vanuit interesse in de natuur. Mechteld en Kaz zijn beiden outdoor enthousiastelingen en wilden hier graag over vertellen. Hun doel was vooral om te inspireren. En dat doen ze tot aan de dag van vandaag nog steeds. Alleen is het inmiddels hun werk geworden. Van wandelingen uittesten tot het zelf organiseren van reizen. Ze doen het allemaal onder de vaandel van The Hike. 

Bekijk The Hike via Instagram: @thehike.nl

Alle thema’s komen voorbij op The Hike: 

Je vindt er voornamelijk artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Fietsen, klimmen, hiken, via ferrata’s, wintersporten. Maar je vindt ook meer informatie over verschillende landen, en altijd de beste outdoorreizen. Wil jij meer weten over gear die je nodig hebt tijdens je hikes? Ook daarvoor ben je bij The Hike aan het juiste adres. Wil je trouwens werken bij The Hike? Ze zijn altijd opzoek naar gastbloggers en stagiaires bij The Hike. 

Dit schreef ik als gastblogger voor The Hike

Ook ik schrijf al een tijdje artikelen voor The Hike. Dit doe ik omdat ik hou van schrijven en mijn stem bij een breder publiek kwijt wil. Kaz en Mechteld zijn echte toppers die je altijd willen helpen om je schrijfkunsten te verbeteren. Dit schreef ik onder andere al eerder:

paragliden in Bassano _ Ik Wil Hiken_01

Paragliden met Rick, wat is Hike and Fly? 

Wil je meer leren over zelfstandig paragliden? Ik heb inmiddels een aantal keer als zelfstandig piloot gevlogen. Ook deze zomer zal ik weer gaan vliegen. Wil je meer weten over hoe jij je paragliding brevet kan halen? Of wil je meer weten over Hike & Fly? Lees de blog hier.

Hashtag Vanlife: Laura en Rick wonen in een camper

Lange tijd hebben wij rondgereisd in een camper. Wij vertellen mensen daar graag over omdat het één van de mooiste periodes uit ons leven was. In deze blog bij The Hike vertel ik veel over ons camperleven en geef ik je een paar handige tips voor als je zelf ‘’on the road wil’’. Lees hier de blog

Overwinteren met de camper in Italië 

In de winter met de camper, is dat niet koud? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen wanneer we wat vertellen over ons camperleven. Maar er zijn een paar handige tips voor winterkamperen die ervoor zorgen dat je een heerlijke tijd hebt ook in de winter. Bekijk hier deze blog.

Overnachten in de natuur met de camper, mag dat? 

Wij overnachten regelmatig in het wild op allerlei verschillende plekken. Maar waar mag je nu eigenlijk met de camper staan en waar niet? Er zijn natuurlijk ook voor campers regels en deze verschillen behoorlijk per land. Wij zetten ze voor je op een rij in deze blog. Bekijk de blog hier.

Leven als Digitalnomad | Vanlife combineren met werken 

Het klinkt een beetje als een droom, met je laptop op het strand. Helaas werkt het vaak niet helemaal op deze manier. In deze blog geven we je een realistisch beeld over het werken en wonen in een camper. Bekijk hier de blog.

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!