Leer meer over paddenstoelen kweken van Reinier 

Wil je weten hoe je paddenstoelen moet leren kweken? Reinier vertelt je er meer over in zijn online cursus: eetbare paddenstoelen kweken! 

Paddenstoelen, wij verachten ze soms. Dit komt doordat paddenstoelen vaak geassocieerd worden met ziektes of misschien zelfs met hallucineren. Maar jij kan heel goed zelf paddenstoelen leren kweken en dat allemaal gewoon thuis in je woonkamer. Paddenstoelen zijn namelijk ontzettend belangrijk voor het leven op aarde. 

Reinier de paddenstoelenman 

Een specialist door zelf veel te leren. In 2015 raakte Reinier geïnspireerd en sindsdien is hij meer gaan studeren over paddenstoelen in de wildernis. Ook heeft hij geleerd hoe jij ze zelf moet gaan kweken, o.a. in workshops leerde hij deze skills. Hij geeft dan ook inmiddels zijn eigen workshops paddenstoelen kweken, dit doet hij via de paddenstoelenman. Hij gelooft heilig in de paddenstoelen als genezing voor van ziektes als ontwikkeling op persoonlijke niveau. 

Leer over paddenstoelen tijdens een belevingstocht

Reinier is één van de specialisten tijdens de nieuwe belevingstocht die ik organiseer in Nederland. In de belevingstocht: Embrace The Winter, gaan we de winter leren omarmen. Waar je normaal naar binnen keert omdat het te koud wordt buiten ga ik je in een hike weekend vol winter activiteiten laten zien hoe prachtig de winter is. We hiken dagelijks en slapen op een winters basecamp. Reinier zal je leren hoe paddenstoelen groeien in de natuur en hoe je paddenstoelen kan leren kweken. 

Een unieke kans om meer kennis op te doen over paddenstoelen tijdens een heel weekend met o.a. natuurzwemmen, koken boven het vuur, ice bathing therapie door Tessie, Sterrenkijken op het donkerste plekje van Nederland (indien mogelijk) en dagelijks wandelen over onder andere het Pieterpad. Leer meer over deze tocht. 

De online paddenstoelen cursus 

Wil je liever thuisblijven, of ben je opzoek naar nog wat extra verdieping voor na deze winterbeleving? In de Cursus: eetbare paddenstoelen kweken zal Reinier je meer leren over deze wonderlijke schimmels. In de cursus leert Reinier je paddenstoelen te herkennen en vinden in de natuur. Maar ook hoe jij gemakkelijk je eigen paddenstoelen gewoon thuis kan leren kweken. Na een les krijg je een opdracht zodat jij zelfstandig allerlei verschillende paddenstoelen kan leren kweken. 

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!