Jimmy Joy Pot XL, vernieuwende outdoor voeding

In dit artikel vertel ik je meer over een vernieuwend soort outdoor voeding. Namelijk de Jimmy Joy Pot XL. Lees hier alles over dit product. 

Jimmy Joy ontwikkeld al jaren maaltijden. Ze richten zich voornamelijk op mensen met een 9 tot 5 baan die weinig tijd willen besteden aan het klaarmaken van maaltijden. Inmiddels hebben ze ook hun weg naar de outdoor wereld gevonden. Met hun nieuwe product de Jimmy Joy Pot XL hebben ze een schot in de roos. Het is goedkoper dan andere outdoor voeding, het is vegan, makkelijk, en geeft je alle voedingswaarden die je nodig hebt voor tijdens een stevige hike. 

Wat maakt Jimmy Joy Pot XL anders? 

Jimmy Joy heeft dus een nieuw soort maaltijden ontwikkeld, dit is vooral vernieuwend in de outdoor voeding industrie. Zo zijn er veel merken die losse voeding verkopen. Zo kan je iedere keer een maaltijd eten. Maar Plenny Pot is anders. Zo koop je een zak van in totaal 10 maaltijden. Deze kan je zelf verdelen hoe je maar wil. Hierbij ontvang je bij een eerste bestelling een herbruikbare Jimmy Joy Pot. Hier kan je de maaltijd in doen en heet water toevoegen. Maar in de outdoors kan je dit natuurlijk ook gewoon in je eigen pannetje doen en klaarmaken. Je bespaart ongeveer 3 euro per maaltijd wanneer je voor Jimmy Joy kiest ten opzichte van andere outdoor voeding.  

Bekijk hier de Jimmy Joy Plenny Pot XL

5 redenen voor Jimmy Joy Pot XL 

Wij geven je de 5 redenen om te kiezen voor Plenny Pot XL als outdoor voeding hieronder:

Goedkoper 

Wist je dat Plenny Pot XL een stuk goedkoper is dan losse verpakkingen met outdoor voeding? Zo betaal je wanneer je een abonnement afsluit maar € 29,67,- voor 10 maaltijden. Dit is dus € 2,97,- per maaltijd. Koop jij een zak Adventure Food bij de Bever dan betaal je maar liefst € 5,95 per maaltijd. Je spaart dus flink je portemonnee wanneer je gaat voor de droogvoeding van Jimmy Joy. 

Makkelijk 

Je bent in één keer klaar wanneer je kiest voor Plenny Pot XL. Zo heb je gelijk 10 maaltijden in één grote zak en heb je hierdoor geen keuze stress. Koop een aantal losse zip-lock verpakkingen om je maaltijden per dag te kunnen verdelen. 

Verschillende smaken 

Jimmy Joy Pot XL is op dit moment verkrijgbaar in 5 verschillende smaken. Hierdoor kan jij je keer op keer laten verassen door andere smaken. Hier alle smaken voor je op een rij:

  • Creamy Cajun Pasta 
  • Vegetable Korma Rice 
  • Mushroom & Buckwheat Risotto 
  • Satay Noodles
  • Tikka Masala Lentils

Vegan 

Steeds meer outdoor liefhebbers kiezen voor een leven zonder leed. Dit betekent een Vegan lifestyle waarbij je enkel diervrije producten eet. Hier speelt Jimmy Joy goed op in door al hun producten Vegan te maken. Of jij nu een Plenny bar eet of een Plenny Pot als outdoor voeding, het is altijd vegan. Hierdoor heeft het een laag impact op onze planeet. 

Alle voedingswaardes 

Veel maaltijden zitten vol met toegevoegde middelen die jij niet nodig hebt. Vaak hoor ik van andere outdoorliefhebbers dat ze de maaltijden te zout vinden. Bij Jimmy Joy hebben ze alleen maar plantaardige voedingsstoffen toegevoegd. Daarnaast zit het vol met de mineralen en vitaminen die jij in een maaltijd nodig hebt. Denk aan proteïnes, vetten en nutriënten allemaal zoals geadviseerd door de World Health Organisation. 

Overtuigd ambassadeur van Jimmy Joy 

Ik ben niet zomaar ambassadeur van Jimmy Joy. Zo ben ik overtuigd geraakt van hun geweldige producten na mijn deelname aan Hunted into he Wild. Hier maakten wij kennis met de Plenny Bar en sindsdien neem ik tijdens al mijn hikes wel een Plenny bar mee. Ook deelnemers van de belevingstochten krijgen standaard een Plenny bar om ze kennis te laten maken met deze bijzondere repen.

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!