Hiking uitrusting huren voor de zomervakantie 

Wil jij deze zomer voor het eerst een meerdaagse tocht gaan lopen? Dan kan je nu op aanvraag je hiking uitrusting huren bij Ik Wil Hiken. Bekijk hier de mogelijkheden

Ik ben ontzettend trots op mijn partnerships met Nomad & Herder Gear. Hierdoor kan ik hoogwaardige hiking uitrustingen verhuren tegen een schappelijke prijs. Je kan bij Ik Wil Hiken een lichtgewicht 2-persoonstent, een slaapmat, een slaapzak en een rugzak huren. Zo kan je alles los van elkaar huren, maar kan je ook een complete uitrusting huren voor jouw outdoor vakantie. Wij zetten de materialen die je kan huren hier voor je op een rij. 

Prijzen, volledige hiking uitrusting huren:

1 nacht (2 dagen)                   €85,- (p.p.)

2 nachten (3 dagen)               €150,- (p.p.)

1 week (7 dagen)                    €300,- (p.p.)

Huren voor twee personen kost minder ivm delen van tent. Wil je losse materialen huren of wil je meer weten over de voorwaarden? Stuur me dan vrijblijvend een bericht. 

Huren van een hiking uitrusting bij Ik Wil Hiken 

Bij Ik Wil Hiken werken we samen met Nomad & Herder Gear. We maken alleen gebruik van lichtgewicht en hoogwaardige materialen. Hierdoor weet je zeker dat je kennis leert maken met een topkwaliteit hiking uitrusting

Nomad Jade 2-person Pro tent

Wij hebben gekozen voor de lichtgewicht Jade 2 Pro tent van Nomad. Dit zijn extreem lichtgewicht tenten en ontzettend compact. Inclusief wandelstokken weegt deze tent nog geen 1,5 kilogram. Dat is voor een freestanding tent enorm licht. 

Je kan ook deze tent los huren bij jouw hiking uitrusting. Wanneer jij zelf een slaapmat, rugzak en een slaapzak hebt kan dat ideeal zijn. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hier de Nomad Jade 2-person Pro tent

Nomad Airtec Slaapmat

Deze slaapmatten zijn gemaakt voor lichtgewicht wandelaars die ook nog een beetje comfort willen onderweg. Als je niet met een schuimen slaapmatje op pad wil maar zonder last van je rug wakker worden ook op de trail dan kies je voor een opblaasbaar slaapmatje. Ze zijn heel compact en hij weegt (L) 645 gram wat het een extreem lichtgewicht alternatief maakt. 

De slaapmat hebben we bij Ik Wil Hiken in verschillende maten. Zo maken we gebruik van de regular en de long fit. Afhankelijk van je lengte kan je kiezen voor een bepaalde maat. Bekijk hier de Nomad Airtec Sleeping mat

Nomad Inca Pro 1250 slaapzak 

Ook in de zomer kan het flink afkoelen wanneer je bijvoorbeeld de bergen in gaat. Tijdens de nacht wil je dan wel een lekkere slaapzak hebben waarin je heerlijk kan wegkruipen. Wij verhuren de Inca Pro slaapzakken. De comforttemperatuur voor zowel vrouwen als mannen ligt rond het vriespunt. Wil jij nu comfortabel overnachten in een tentje dan kan deze slaapzak je daar zeker bij helpen. 

Onze slaapzakken worden altijd gewassen na gebruik. Daarnaast kan je ook los een slaapzak bij ons huren wanneer jij op outdoor vakantie gaat. Bekijk hier de Nomad Inca Pro 1250 slaapzak.  

Herder Gear Zaino trekking rugzak 

Er is een verandering gaande in de outdoorwereld. Zo kiezen steeds meer hikers ervoor om een lichtgewicht rugzak te dragen tijdens meerdaagse tochten. Bij Ik Wil Hiken kan jij zo’n trekking rugzak uitproberen. De Herder Gear Zaino is volledig in Nederland ontwikkeld en gemaakt van gerecyclede materialen. Dat betekent dat je extra duurzaam op pad kan. Wil jij nu eens zo’n lichtgewicht rugzak van nog geen 700 gram uitproberen?

Je kan ook los je lichtgewicht rugzak bij ons huren voor je outdoor vakantie of hiking trip. Bekijk hier de Herder Gear Zaino.  

5 redenen om een hiking uitrusting te huren

Voordat je een hiking uitrusting gaat kopen wil je misschien eerst zien of zo’n outdoor vakantie wel wat voor jou is. Dan is het huren van een uitrusting een ideale oplossing. Wij geven nog 5 redenen voor het huren van een hiking uitrusting in plaats van hem te kopen. 

1.     Geen grote investeringen

Het aanschaffen van hoogwaardige materialen voor jou outdoor vakantie kan best prijzig zijn. Zo betaal je voor een goede lichtgewicht tent al meer dan €500,- en dan hebben we het nog niet over alle andere materialen die je los moet aanschaffen. Bij Ik Wil Hiken kan jij een volledige set huren waardoor je geen grote investering hoeft te doen. 

2.     Duurzaamheid

We kijken steeds vaker naar duurzame mogelijkheden om op vakantie te gaan. Vooral wanneer jij een outdoor vakantie wil maken is duurzaamheid een belangrijk topic. Huur jij je uitrusting dan maak je ultiem gebruik van materialen. Zo hoeft er niet iets nieuws geproduceerd te worden voor die ene hiking trip in het jaar.  

3.     Goedkope outdoor vakantie 

Wil jij niet te duur op pad? Huur dan voor een kleine prijs jouw uitrusting. Naast dat je geen dure investeringen hoeft te maken zal je voor een minimaal bedrag met de beste hiking uitrusting op pad kunnen. Je maakt alleen maar gebruik van hoogwaardige materialen.

4.     Zonder zorgen op vakantie

Je wil tijdens je vakantie geen zorgen hebben over je uitrusting die misschien kapot kan gaan, of dat je toch een te koude slaapzak hebt gekozen. Ga jij je hiking uitrusting huren dan kijken wij samen wat de meest geschikte uitrusting is voor jouw outdoor vakantie.

5.     De beste hiking uitrusting

Wanneer jij je eigen hiking uitrusting koopt ga je waarschijnlijk eerst voor tweedehands materialen of zelfs B-merk artikelen. Dat kan uiteindelijk zorgen voor een minder comfortabele hiking reis. Wanneer jij bij Ik Wil Hiken jouw hiking uitrusting gaat huren gebruik je de beste materialen en ga je altijd lichtgewicht op pad.  

Beperkte beschikbaarheid huren hiking uitrusting 

Zoals je misschien weet is Ik Wil Hiken net begonnen als onderneming. Dit betekent dat we tot op heden nog beperkte hiking uitrustingen beschikbaar hebben voor de verhuur. Voor in Juli zijn er al bepaalde materialen verhuurt. Voor in augustus hebben we onze hiking uitrustingen nog volledig beschikbaar voor de verhuur. 

Prijzen hierboven zijn excl. verzending en borg. De borg bedraagt bij een volledige hiking uitrusting €200,-. Deze krijg je gelijk na gebruik als er zich geen complicaties voor doen teruggestort op je bankrekening. 

Stuur ons een bericht met al je vragen over de verhuur van een hiking uitrusting voor tijdens jouw outdoor vakantie. 

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!