Getest | De beste 5 Plenny bar smaken 

Al een jaar lang neem ik de Plenny Bar mee tijdens het wandelen. Dit vind ik dan ook één van de beste outdoor repen. Omdat ze zo veel verschillende smaken hebben zet ik mijn top 5 voor je op een rij! 

Jimmy Joy ontwikkeld al jarenlang repen, shakes en voeding voor het gemak. Wanneer je even geen tijd hebt om een volledige maaltijd te bereiden zorgen zij voor voeding dat gelijk staat aan een normale maaltijd. Van vitamines en mineralen tot Omega 3, maar ook de hoeveelheid proteïnes die je nodig hebt. En dit allemaal vegan! Afgelopen week is de 3.0 versie van de Plenny Bars uitgekomen, ze zijn nu nog lekkerder. 

Mijn top 5 Plenny Bar smaken: 

In totaal bestaan er van de Plenny Bars 7 verschillende smaken, maar er zijn ook een aantal smaken die bij mij minder favoriet zijn. We tellen af, dus als laatste krijg je mijn nummer één! 

#5 Plenny Bar | Hazelnut Coffee

Wanneer je van koffie houdt, en ook weleens een ijskoffie hebt gehad zal dit misschien wel een smaak voor jou zijn. Ikzelf drink mijn koffie het liefst warm, en de smaak van koude koffie kan me niet zo bekoren. Daarom staat deze Plenny Bar op de 5de plek. Een groot voordeel van deze Plenny Bar, er zit dus echt cafeïne in. Dus ook wanneer je een beetje slaperig wordt op het werk sleept de Hazelnut Coffee bar je er doorheen. 

#4 Plenny Bar | Almond Fig

Vijgen, je kan me er zeker niet voor wakker maken. Staan ze op tafel, dan sla ik ze het liefst over. Maar in deze Plenny Bars smaken ze mij eigenlijk best wel goed. Het zal nog steeds niet mijn favoriet zijn om te bestellen voor tijdens een hike, maar voor de afwisseling is dit zeker een lekkere smaak. 

Goed nieuws, want de 3.0 versie van de Plenny Bars is nu beschikbaar. Dit betekent: Voedzamer, een betere bite en meer smaak!

Ook heeft @jimmyjoy nu twee nieuwe smaken van de Plenny Bar, Mokka & Apfelstrudel. En om dit te vieren mag ik namens Jimmy Joy 2x 12 Plenny Bars weggeven.

Ga naar Instagram, @ik.wil.hiken om kans te maken.

Deze winactie duurt t/m 28/10/2022, 17:00

#3 Plenny Bar | Vanilla 

Lange tijd had ik deze overgeslagen als Plenny Bar smaak. De reden is toch dat ik dacht: ‘gewoon vanilla smaak zal niet zo bijzonder zijn.’ Tot ik hem een keertje in een gemixte smaken box thuis gestuurd kreeg. Nu zit er standaard de smaak Vanilla in mijn tas wanneer ik voor meerdere dagen achter elkaar op pad ga. 

#2 Plenny Bar | Caramel Sea Salt 

Er werd ons tijdens de afleveringen van Hunted into the Wild vaak gevraagd: ‘’Wat eten jullie nu op de vlucht?’’ Wij hadden Plenny Bars mee in de bergen, vooral Caramel Sea Salt was onze favoriet. Na Hunted ITTW moest ik wel een beetje afkicken van deze smaak. Maar nu een jaar verder doet het mij bij iedere hap weer terugdenken aan de prachtige natuur van Bulgarije. 

#1 Plenny Bar | Apfelstrudel  

Vorige week kreeg ik ineens een nieuwe smaak thuisgestuurd. Apfelstrudel, ik kende de smaak al wel van andere outdoor repen. Maar Plenny Bar tilt het naar een ander niveau. Het is letterlijk alsof je een appeltaartje aan het eten bent. En wil je dit jaar nu op een meerdaagse trekking in de Alpen, dan mag de Plenny Bar Apfelstrudel zeker niet ontbreken. 

Flavour Mix, voor wie niet kan kiezen 

Wil je nu geen keuze maken en wil je liever alle smaken een keertje proeven voordat je een grote doos haalt? Dan kan je kiezen voor de flavour mix. Hier vind je 6 verschillende smaken. Als je online besteld kan je 12 repen tegelijk aanschaffen. Maar bij de Albert Heijn kan je nu Plenny Bars kopen per stuk. Slim voor als je ze toch een keertje wil proeven. Bekijk hier ook alle Plenny bars op een rij.

Ik schreef eerder ook een artikel over de Plenny Bar en hoe ze mij zijn bevallen. Ga naar het artikel. 

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!