Podcast: Anne liep alleen de PCT, en vind dat iedere vrouw dit moet doen

Wil jij altijd al eens een solo trektocht maken? Ik ging in gesprek met Anne die vaker alleen op reis gaat. Ze vertelde alles over haar solo reizen en de PCT in een nieuwe Ik Wil Hiken podcast. 

Anne startte in 2017 haar eigen bedrijf: ‘Ongebaande Paden’. Nadat ze lange tijd in de GGZ als psycholoog aan het werk was geweest, voelde ze dat ze meer ruimte nodig had. Het was tijd om af te stappen van de gebaande paden en haar eigen ongebaande pad te bewandelen. Als jong meisje groeide ze namelijk op met veel ruimte en er was altijd tijd voor haar creativiteit. Haar creativiteit wilde ze steken in haar eigen jasje. Zo werd Ongebaande Paden werkelijkheid. 

Haar zoektocht op de PCT 

Twee jaar later in 2019 liep Anne solo de PCT, dit was voor haar een droom die werkelijkheid werd. Maar tegelijkertijd werd ze geconfronteerd met blokkades binnen in. Gedurende haar tocht leek het haar waardevol om alles wat ze meemaakte te documenteren in een podcast. Tijdens haar eigen podcast neemt ze je mee over de paden van de Pacific Crest Trail en laat ze een hele pure vorm van haarzelf zien. Zeker een must to listen! 

Weer terug in Nederland 

Toen ze terugkwam in Nederland was het tijd om dit verder vorm te geven. Zo kon ze niet anders dan haar leven omgooien. Ze noemt het zelf: Ongebaande Paden 2.0, hierin wil ze anderen helpen te transformeren, dit gaat gepaard met veel creativiteit. Ze is ook een echte realist. Haar verhaal, zo zegt ze zelf, is niet uniek. Er zijn anderen die hetzelfde doen of gedaan hebben, maar de manier waarop ze jou wil helpen, is wel uniek. 

In gesprek met Anne 

Het was tijd voor een podcast met Anne. Stiekem heb ik eerder al een keer met Anne gesproken over haar PCT, en dit was zo’n inspirerende blog geworden dat ik het tijd vond voor een podcastsessie. In deze podcast hebben we het over solo reizen, en de angst die je bij je draagt gedurende zo’n tocht. De angst voor beren, maar ook voor jezelf. Over angsten gesproken, Anne verteld over één van de mooiste outdoor momenten uit haar leven. En geloof me, dit is het luisteren zeker waard! 

Tot op heden is de podcast alleen nog via Spotify te beluisteren, maar binnenkort luister je de Ik Wil Hiken podcast ook via i-Tunes en Soundcloud. Stay Tuned. 

Ongebaande paden: het aanbod

Vond jij dit nu een leuke podcast en ben je geïnteresseerd in de unieke workshops en trajecten van Anne? Ik zal ze even voor je op een rijtje zetten: 

Workshop van Dromen naar daden 

Tijdens deze workshop helpt Anne je om helder te krijgen hoe jouw droom er eigenlijk uitziet. Wanneer jij de deur uitloopt heb jij een concreet stappenplan in handen hoe jij jouw droom werkelijkheid kan maken. Hier lees je meer over de workshop: dromen naar daden!

Anne ongebaande paden_pct_solo reizen_ikwilhiken_05

Individueel: Tranfsormatie-sessies

Wil jij liever eens alleen met Anne zo’n workshop meemaken? Anne organiseert ook VIP-middagen. Hierin leert ze je een diepere verbinding met jouw intuïtie te leggen, je creativiteit te ontwikkelen en de blokkades weg te nemen. Is dit wat voor jou? Transformatie-sessie

Ceremonie: De Bosreis 

Tijdens de Bosreis leer je hoe het is om solo in het bos te slapen. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel angsten, maar Anne laat je zien dat jij deze angsten de baas kan zijn. Zo hoef je niet meteen een sprong in het diepe te nemen, maar leer je het in stapjes. Benieuwd naar Ceremonie: De Bosreis?

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!