Podcast: Ingrid kwam op de PCT naast zichzelf ook beren tegen

Ingrid van Chapter You liep de PCT en probeert anderen te motiveren ook een stap te zetten op de trail. Dit allemaal voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

Steeds meer mensen gaan er op uit en ontdekken trails door heel Europa. En wanneer je helemaal verliefd bent geworden op meerdaagse tochten, dan ga je kijken buiten Europa. Want in Amerika bestaat er een grote community op het gebied van trektochten. Zo heb je de bekendste van ze allemaal: ‘’The Pacific Crest Trail’’. Ingrid liep 3 maanden lang in de wildernis van Europa en vertelde erover in deze laatste podcast aflevering van Ik Wil Hiken. 

Voorbereiding voor de PCT 

Ik sprak eerder al met Ingrid van Chapter You. Zo vertelde ze in de eerste podcast: ‘’#1 voorbereiden op 3 maanden Pacific Crest Trail’’, alles over haar voorbereiding. Ze heeft namelijk 3 belangrijke pijlers: Mentaal, Fysiek en praktisch. Zo heeft ze zich voorbereid met Anne van Ongebaande Paden. Maar ook heeft ze goed gekeken naar angsten die op haar pad zouden komen, hoe daar mee te dealen! Kortom wanneer je de eerste podcast nog niet hebt geluisterd zou ik dat zeker eens doen. 

Hoe zijn 3 maanden op de PCT? 

Gedurende deze PCT hield Ingrid een video dagboek bij. Deze zette ze online via youtube: Chapter You. Hier laat ze eigenlijk in etappes zien hoe de struggle is om een PCT. Iedere dag is anders. Zo kwam Ingrid zichzelf behoorlijk tegen. Maar ook fysiek moest ze barrieres doorbreken. Maar uiteindelijk overheerst toch het gevoel van voldoening nu ze weer thuis is. Want nu ze zelf heeft ervaren hoe het is om zo’n trail te lopen helpt ze maar al te graag anderen om hetzelfde te doen met haar onderneming: Chapter You.

Wat is Chapter You? 

Ingrid startte Chapter You al voordat ze de Pacific Crest Trail ging lopen. Wandelen maakt Ingrid gelukkig en het geeft haar zo veel inspiratie maar ook rust. Dat wil ze anderen ook kunnen meegeven. Dit doet ze onder andere door 1-op-1 Coaching. Daarnaast heeft ze Walk Inside 2023 ontwikkeld. Hiermee hoopt ze jou voor 2023 ook in de goede richting te duwen. Want misschien heb jij wel een extra zetje nodig om je persoonlijke doelen te halen. Bekijk hier meer over Ingrid.

Over The Pacific Crest Trail 

Ik schreef eerder al een lange blog over de Pacific Crest Trail. Ga je een tocht van meer dan 6 maanden lopen dan zal je toch echt moeten voorbereiden. Omdat je naar een ander land gaat is alles anders. Daarom schreef ik een uitgebreide blog met alle ins en outs over de PCT. Mocht je benieuwd zijn, klik dan op de bovenstaande link. 

Vond je dit artikel leuk?

Share on Facebook
WhatsApp

Meer lezen? Ik schreef ook dit!