Welke categorie wandelschoen heb ik nodig?_Ik Wil Hiken

Hiking training

Grisport_Eiger Mid_Ik Wil Hiken_Trainen voor wandeltocht_01

Train voor je wandeltocht in heldere 5 stappen 

tijd om te trainen voor jou wandeltocht dit jaar. Maar waar moet je nu beginnen en waar moet je aan denken bij het trainen voor een ‘’meerdaagse’’ wandeltocht? Ik geef je 5 stappen om op een simpele manier te gaan trainen. 

trektochten in Nederland_ IK Wil Hiken

Trektocht in Nederland: 5 kleine trektochten voor beginners

Ben jij sinds kort aan het wandelen geslagen en wil je meer dan een dagwandeling? Beginnen met een trektocht is dan een goed idee. Omdat je misschien niet goed weet waar je moet beginnen heb ik een aantal mooie tips voor je op een rijtje gezet.

Leer wandelen in 4 makkelijke stappen

Leer wandelen in 4 makkelijke stappen

Door de provincie Gelderland ben ik gevraagd om de komende vier weken handige tips te geven aan al hun werknemers. Graag deel ik deze tips ook met jou. Van schoenen tot aan de wandeltechniek. Ik geef je in deze blog kleine handige tips.

Is hiken een sport?

Is hiken een sport? Sportief de bergen in

Moet ik sportief zijn om te wandelen is iets dat veel mensen zich afvragen. Ik vind deze vraag niet terecht, ik beantwoord deze vraag daarom graag met een wedervraag: wat is voor jouw sportiviteit? Wandelen brengt rust en ontspanning. Als jij vaak wandelt dan kan jij gemakkelijker lange afstanden lopen.

Social Media

Blogs over hiking tips:

Krijg het laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Geen spam, maar wel winacties, nieuwste blogs en meer..  

Gear
Reis- verhalen
Hiking & meer
Tips
Training
Hunted inside
Lees nog meer

Hiking en meer

Mera Peak Nepal_Piet_Ik Wil Hiken_01

Piet deed een expeditie naar de Mera Peak in Nepal.

Piet is een ware inspiratiebron als het gaat om maken van meerdaagse tochten. Hij liep al over de hele wereld en vandaag de dag doet hij het nog steeds. Hier verteld hij over zijn expeditie naar de Mera Peak in Nepal.

Rustdag Coast to Coast Walk_Ik Wil Hiken_04

Mijn dagboek | Rustdag, Coast to Coast walk

Samen met mijn vader (64) loop ik de Coast to Coast walk. Deze tocht loopt van west naar oost in Engeland. Vandaag hadden wij een welverdiende rustdag na slopende dagen in het Lake District.